Nieuws

STC zoekt straatcaptains voor het Stratentoernooi!

Het Stratentoernooi is bedoeld om op een gezellige en sportieve manier in straat(team)verband het op te nemen tegen andere straten in Schagen. Dit toernooi is er met name op gericht om niet leden kennis te laten maken met de tennissport, maar ook leden zijn natuurlijk meer dan welkom!

De commissie stelt 10 consumptiebonnen beschikbaar voor de straat, die zich als eerste officieel aanmeldt met een foto van het team. Dus aanstaande teamcaptains dit is een geweldige uitdaging!

Als straatcaptain ben je het aanspreekpunt van de “straat”. Je bent dus de contactpersoon voor opgave en het actief werven van teamleden. De deelname is gratis.

Je kunt je bij ons aanmelden en wij zijn ook op de open dagen (20 maart en 3 april) van STC aanwezig! Wij kunnen je dan ook meer informatie over het toernooi geven!

Het Stratentoernooi STC is van dinsdag 14 juni t/m zondag 19 juni 2016! Op de doordeweekse avonden wordt er gespeeld van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Mocht je enthousiast zijn om teamcaptain te willen worden, meld je nu alvast aan door een email te sturen naar ledenbehoudstc@hotmail.com of kom naar de open dagen! Doe mee als lid van STC en help ons om dit evenement tot een succes te maken!

Commissie Ledenwerving/behoud

Marieke de Wit

Floor in ’t Veld

Jaap Goudsmit

« Terug

» Nieuws archief